اقامت در ترکیه


به طور کلی در بیشتر کشورهای جهان اشخاصی که برای اقامت اقدام می کنند تا 5 سال اقامت موقت دریافت می کنند و پس از سپری نمودن 3 تا 5 سال می توانند درخواست اقامت دائم کشور مورد نظر را بکنند با توجه به اینکه قوانین کشور ترکیه از قوانین فرانسه اقتباس شده است اشتراک هایی در خصوص این قوانین وجود دارد و در مورد قوانین اقامتی نیز همین حد 3 الی 5 سال وجود دارد البته در صورتیکه شما  آذری زبان باشید می توانید از امتیازات ویژه ای که می تواند شامل تسریع در امور اقامت دائم نیز باشد برخوردار گردید.
 
درحال حاضر برای ایرانیان گرامی عملی ترین روش اخذ اقامت دائم ترکیه، دریافت اقامت از طریق ثبت شرکت بازرگانی، تولیدی، صنعتی و سپس اخذ مجوز کار می باشد.

 

انواع اقامت در ترکیه

 
اقامت توریستی 90 روزه بدون ویزا
مدت این اقامت 90 روزه یعنی 3 ماه می باشد برای این نوع اقامت نیازی به ویزا نمی باشد ( البته برای ایرانیان) و شما می توانید در کشور ترکیه به مدت 3 ماه در سال بدون نیاز به ویزا یا اجازه اقامت بدون هیچ مشکلی ساکن شوید. توجه داشته باشید با این نوع ویزا اجازه هیچ کاری مثل دادوستد و کار یا تحصیل در ترکیه را نخواهید داشت.
 
اقامت توریستی 6 ماهه با دفترچه اقامت
چنانچه متقاضی خرید ملک در ترکیه هستید، این نوع اقامت در حال حاضر تنها راه حل اخذ اقامت بلند مدت تر در ترکیه برای ایرانیان می باشد. البته سند ملک دلیلی برای اخذ این نوع اقامت نبوده و پلیس ترکیه مستندات دیگری را برای اعطای آن مطالبه خواهد نمود. اما طبق آخرین اخبار حاصله از پارلمان ترکیه، وکلای گروه اگما به شما این نوید را می دهند که آپریل 2014 زمان اجرایی شدن قانون پیشتر تصویب شده ایست که طبق آن حقوق سایر اتباع خارجی نظیر ایرانیان در اخذ اقامت بواسطه خرید ملک، محترم شمرده شده و بموجب آن ایرانیان گرامی موفق به اخذ اجازه اقامت حداقل یکساله با در دست داشتن سند مالکیت خود خواهند شد.   

اقامت تحصیلی و دانشجویی
برای گرفتن این نوع اقامت باید ابتدا درآزمون تومر شرکت کرده و مدرک تومر را بگیرید. با داشتن این مــــدرک شما در کمتر از 3 ماه می توانید اقامت دانشجویی در کشور ترکیه را فراهم کنید. البته اخذ پذیرش از موسسات آموزشی نیز پیشاپیش ملاک اعطای این نوع اقامت خواهد بود. این روش اخذ اقامت برای آنانی که قصد اقامت قطعی در ترکیه را دارند نیز موکدا توصیه می گردد.
 
اقامت کاری
کسب اقامت کاری در ترکیه به 2 صورت کارفرما و کارگری ممکن خواهد بود. عموم خارجیان از جمله ایرانیان با ثبت شرکت در ترکیه و اخذ مجوز کار واجد شرایط اخذ اقامت یکساله به عنوان کارفرما بوده و این نوع اقامت در سالیان بعد با بازه های 2 ساله تمدید خواهد شد. مجددا لازم بذکر است که در حال حاضر این روش، بهترین و عملی ترین روش اخذ اقامت دایم ترکیه برای ایرانیان می باشد.
اخذ اقامت کاری از نوع کارگری مستلزم این است که یک شرکت در کشور تـــــــرکیه از شما دعوت به همکاری نماید به شرطی که با این تخصص که از شما دعوت به کار شده هیچ شهروند ترکی در آن زمان طبق استعلام اداره کـــار ترکیه بیکار نباشد. با ملاحظه این نکته می توان این گونه اعلام نمود که در حال حاضر شانس پیدا کردن کار و اخذ اقامت کاری از این دست در ترکیه برای کلیه خارجیان بالا نیست.


در نهایت اعلام می دارد که وکلای گروه اگما امکان اخذ هر نوع اقامت، اخذ مجوز کار و ثبت شرکت در ترکیه را برای شما ایرانیان گرامی مهیا می سازند. لذا خواهشمند است در این خصوص درخواستهای خود را به آدرس ایمیل inquiry@egmaestate.com ارسال فرمایید.
 
 

ورود اعضاء

ایمیل
رمز عبور
ایجاد حساب کاربری
فراموشی رمز


خبرنامه